570
Views
291
Days since
update
12
Items
 • Item added by rboer
  Lexa.nl


  Lexa is een datingsite die zich richt op een breed publiek. Op Lexa vind je duizenden Nederlandse singles die op zoek zijn naar een relatie. Door gebruikers wordt Lexa geroemd om de gebruiksvriendelijkheid van de website en de app en het hoge matchingspercentage.

 • Item added by rboer
  DatingsiteKiezen.nl


  Op de site Datingsite Kiezen vergelijk je datingsites in Nederland & Belgie. Met een onafhankelijke review bieden ze een beoordeling over tientallen datingsites in Nederland.

    Emailaddress: info@datingsitekiezen.nl
 • Item added by rboer
  Parship.nl


  Ben je op zoek naar een serieuze relatie? Dan is Parship de juiste datingsite voor jou. De unieke, zeer succesvolle en wetenschappelijk gefundeerde, matching formule heeft zich al vaak bewezen. Daarnaast scoort Parship zeer goed op het gebied van klantenservice, gebruiksvriendelijkheid en functionaliteiten.

 • Item added by rboer
  Knuz.nl


  Knuz staat voor 100% gratis daten! Bij deze knusse en kleinschalige datingsite kun je alle functies gratis gebruiken en op een leuke manier in contact komen met duizenden andere leden.

 • Item added by rboer
  Relatieplanet.nl


  ‘Gewoon voor iedereen.’ Dat is de insteek van Relatieplanet. Of je nu hetero, lesbisch of biseksueel bent, een jaartje jonger of ouder óf hoger opgeleid; er is een match voor iedereen te vinden. Relatieplanet is er dan ook voor iedereen die op zoek is naar een serieuze relatie. Door niet te focussen op een bepaalde doelgroep is Relatieplanet de datingsite met het grootste ledenaantal van Nederland.

 • Item added by rboer
  EliteDating


  Op zoek naar een serieuze relatie op niveau? Dan zou EliteDating (voorheen Edarling) weleens wat voor jou kunnen zijn. Heb je geen zin om die eindeloze profielen door te scrollen, maar ben je wel op zoek naar een match die echt bij je past, dan ben je hier aan het juiste adres. EliteDating is er namelijk voor de zelfbewuste, serieuze single die op zoek is naar een stabiele en langdurige relatie.

 • Item added by rboer
  Pepper.nl


  ‘Niet zomaar een datingsite’ staat er in grote dikke letters op de homepage van Pepper. En dat klopt, want Pepper onderscheidt zich op meerdere vlakken van andere datingsites. Bij Pepper geloven ze vooral in kracht van foto’s, want een foto zegt meer dan 1000 woorden. Waarom zou je alleen maar selecteren op basis van een profielfoto terwijl je meteen kunt zien wat iemand bezighoudt en wat zijn of haar interesses zijn?

 • Item added by rboer
  50liefde.nl


  Liefde kent natuurlijk geen leeftijd. De datingsite 50liefde focust zich daarom speciaal op de 50 plussers. De datingsite is er niet alleen voor de 50 plusser die serieus op zoek is naar een nieuwe liefde, maar ook voor iemand die bijvoorbeeld een nieuwe vriendschap wil.

 • Item added by rboer
  NovaMora


  NovaMora is een nieuwe erotische datingsite die in korte tijd onwijs veel populariteit heeft gewonnen bij het grote publiek. Mede door de grote hoeveelheid media-aandacht en promotie op radio en tv behoort NovaMora tot de snelst groeiende sexdatingsites van Nederland.

 • Item added by rboer
  HappyPancake


  HappyPancake bestaat sinds februari 2018 in Nederland, maar is in Zweden en Finland razend populair. Daar bestaat de datingwebsite al sinds 2007. HappyPancake richt zich op mannen en vrouwen die op zoek zijn naar gratis online dating. Bovendien staat veiligheid bij HappyPancake voorop.

 • Item added by rboer
  50plusMatch.nl


  Als 50 plusser hoef je zeker niet bij de pakken neer te zitten als je je liefde nog niet hebt gevonden. Juist steeds meer ouderen leren hun nieuwe liefde online kennen. Online daten is dan ook niet voor niets een echte trend geworden onder deze doelgroep. Wij geven ze groot gelijk; het is makkelijk, het kan gewoon vanuit huis, het kan in je eigen tijd en de vele functies maken het leuk om een match te vinden.

 • Item added by rboer
  E-Matching


  E-matching is er speciaal voor de hoger opgeleide die op zoek is naar een serieuze relatie. Ben je als hbo’er of academicus op zoek naar de liefde, dan weet je zeker dat je hier gelijkgestemde singles zult ontmoeten. Door deze specifieke doelgroep kun je makkelijker en gerichter op zoek gaan naar jouw perfecte match.

Add items from your phone!

LetsCollect is a website + app offering anyone the ability to start a public (or private) collection of items (locations, persons, objects, etc.) and share it in the form of an online collection with the rest of the world.

Use the LetsCollect app to discover collections near you, or to add new items in an instant.

LetsCollect_app
Get the app: